1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Вітання з Днем знань

«Переконаний, що ТНЕУ стане стартовим майданчиком для успішного професійного майбутнього молоді», – ректор Андрій Крисоватий.

Щиро вітаю студентів, батьків, почесних гостей ТНЕУ, професорсько-викладацький колектив з Днем знань! Серед усіх свят у році це – унікальне. Воно не залишає байдужим нікого, хвилюючи не тільки молодь, що вступила у весну свого життя, а й тих, для кого незабутня студентська пора озивається лише теплими спогадами про себе.

Сьогоднішній день є найбільш хвилюючим для молодих людей, адже вони стали студентами нашого університету. А це 2 469 студентів денної форми навчання і 1 720 – студентів заочної форми навчання.

Слово «першокурсник» є особливим, адже символічно означає «перший». І справді – перший самостійний життєвий крок без батьківської опіки, перші лекції, перші практичні заняття, перші самостійні рішення, перші труднощі, перші злети та перемоги.

Наш університет – місце можливостей та досвіду, збереження національних традицій та впровадження європейських цінностей, а ваше завдання, дорогі студенти, використати це правильно, навчитися приймати самостійні рішення й визначити свої пріоритети.

Бути молодим – це бути енергійним, драйвовим, сповненим сміливих планів та креативних ідей, спраглим до нових знань.

Ви – мегапозитивні, яскраві особистості, якими університет пишається вже сьогодні.

Переконаний, що Тернопільський національний економічний університет стане стартовим майданчиком для вашого успішного професійного майбутнього.

Будьте впевненими у своїх переконаннях, наполегливими на шляху до цілі, щирими з друзями, люблячими з батьками, працелюбними з наставниками, відстоюйте свою позицію й гідність, шукайте свою особливу життєву стежину, яка дасть можливість вам бути щасливими.

Сьогодення – мінливе та непередбачуване. І впевнено крокує лише той, хто готовий працювати над собою, брати на себе відповідальність і не боятися помилок.

Виходьте за рамки встановленого, змінюйте правила, будьте особливими і неповторними! Я знаю – все, що задумано вами, збудеться. Не змарнуйте найголовніше у житті – час, в кожній секунді якого нові можливості та перспективи.

У цей день вітаю тих, хто, подолавши усі хвилювання, став серцебиттям нашого університету. Нехай новий навчальний рік дасть наснагу студентам, батьків сповнить гордість за своїх дітей, викладачів надихне успіхами вихованців.

Вірте в Україну, любіть Україну, служіть Україні.

Зі святом, дорога університетська родино!

Слава Україні!

Ректор ТНЕУ,

доктор економічних наук, професор

Андрій Ігорович Крисоватий