1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Вітаю Вас із Міжнародним днем студентів!

Вітаю Вас із Міжнародним днем студентів! Студентські роки – це найяскравіші сторінки життя кожен із Вас. Ви, як гірський потік, не знає спокою, не відчуває перешкод. Молодість дарує відкриття й можливості, адже Ви – талановиті, перспективні та нестримні у прагненні бути найкращими. 

 У день 17 листопада об’єднуються усі навчальні заклади, юнаки та дівчата з  різних країн, бо юність та освіта не має кордонів.  

Студенти – найактивніша частина нашого суспільства. Гостро реагуючи на несправедливість, Ви маєте активну громадянську позицію й готові відстоювати національні й духовні цінності свого народу. Молодь – це патріоти, сини і доньки України, які готові захистити свою країну від небезпеки. Пам’ятайте, що безтурботний час дитинства закінчується. Сьогодні Ви – надія нації, якій притаманний особливий  погляд на події, що відбуваються у державі. Працюйте, змінюйте, творіть!

 Тернопільський національний економічний університет  сприяє різнобічному розвитку молоді. Вищий навчальний заклад відкриває перед Вами широкі обрії освіти, нових відкриттів,  дарує постійний науковий і творчий пошук, можливість самовдосконалення і розвитку.

 Знання – це рушійна сила нашого суспільства, чудова нагода змінюватися і змінювати. Прагніть до звершень уже сьогодні, а професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету   допоможе втілити Ваші ідеї у життя.

Ректор ТНЕУ                                                                                               А.І. Крисоватий