1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Відбулася конференція трудового колективу ТНЕУ

На порядку денному стояло одне питання – вибори ректора Тернопільського національного економічного університету

 Для участі у конференції структурними підрозділами ТНЕУ делеговано 253 особи: науково-педагогічні працівники, обслуговуючий та допоміжний персонал, студенти. З поважних причин не з’явилися на конференцію двоє делегатів, у голосуванні взяв участь  251 делегат.  

 На конференції трудового колективу ТНЕУ були присутні: 

Бондарчук Сергій Миколайович – головний спеціаліст відділу керівних кадрів Департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України;

 Запорожан Іван Григорович – начальник Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністраціїА; 

 Гасай Марія Миколаївна – голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, представники ЗМІ.

 За наслідками таємного  голосування:

246 – «за»;

4 – «проти»;

1 – «не дійсний»

Конференція трудового колективу ТНЕУ  прийняла рішення – рекомендувати Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України на вакантну посаду ректора Тернопільського національного економічного університету  доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого як такого, що набрав 97,23% голосів «за».

 Зауважень щодо проведення конференції трудового колективу від делегатів, претендента та присутніх представників МОНМС України та Тернопільської обласної держаної адміністрації не було.

 Щиро вітаємо Андрія Ігоровича та бажаємо йому невичерпності джерела сил, надії і віри, що допомагає день зустрічати з упевненістю і продовжувати йти по обраному шляху!